facebook image
  
  
  • BR Taxi Team Ltd.
  • BR Taxi Team Ltd.
  • BR Taxi Team Ltd.
  • BR Taxi Team Ltd.

Üdvözöljük a Budaörsi B✈R Taxi honlapján!

A 2012 júniusában létrejött taxitársaság elsősorban Budaörsi cégeknek kínálja a szolgáltatásait. Fő profilunk a kistérségből a Liszt Ferenc repülőtérre való utaztatás, versenyképes fix transzferárakon.
Cégünk nagy hangsúlyt fektet szerződött partnereinek kiszolgálására,
ezért lakossági megrendeléseket csak szabad kapacitásunk függvényében szolgálunk ki.
A telefonon 07-23 óra között leadott előrendeléseket minden esetben pontosan teljesítjük, az Ön által kért időben.


Célunk Budaörs és vonzáskörzetének kiszolgálása elsősorban előrendelés formájában, de nem csak Budaörsieknek szolgáltatunk! Korrekt tarifa, minőségi szolgáltatás, családias hangulat jellemzi a cégünket.
Nem vagyunk nagy cég, és nem is kívánunk azzá fejlődni, ettől lesz számunkra fontos az ügyfél. Szerződött partnereink részére, innovatív informatikai megoldásokkal, online taxi rendeléssel segítjük a gyors és pontos kiszolgálást. A Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérre utazóknak fix transzferekkel tesszük kiszámíthatóvá utazási költségeiket. Természetesen kedves utasaink bankkártyával is fizethetnek minden autónkban! Utazásuk alatt ingyenes WI-FI hotspot áll utasaink rendelkezésre! Limuzin, kombi, valamint 7 és 8 fő szállítására alkalmas egyterű,és exkluzív gépkocsival is rendelkezünk. Autóink átlagéletkora 4-5 év, ennek megfelelően biztonsági szempontból kifogástalanok. Minden gépkocsiban több légzsák van, klímásak. Autóink kifogástalan általános műszaki állapotban vannak, így nem kell tartani attól, hogy utazás közben meghibásodnak illetve egyéb problémák merülnek fel. Esztétikai szempontból is rendszeresen karbantartottak.


Taxirendelését az alábbi telefonszámon adhatja le 07.00-23.00 óráig.
+3620-800-1048
(Felhívjuk figyelmét, hogy hívását csak hívószámkijelzéssel fogadjuk!)

07-23-óra között leadott előrendeléseit ettől eltérő időpontokban is teljesítjük.

 


Üdvözlet Vendég
Online:
- Tagok: 1
- Vendégek: 0

Hírlevél

Név *
E-mail *
Leiratkozás

Facebook